24 Nisan 2009 Cuma

YAYLADAĞI MESLEK YÜKSEKOKULU İLÇENİN KALKINMASINA DESTEK SAĞLIYOR

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ne Bağlı Yayladağı Meslek Yüksekokulu, İlçenin Kalkınmasına da Destek Sağlıyor. Yayladağı Belediye Başkanı M. Kemal Dağıstanlı, Üniversitenin Büyümesi İçin Elinden Gelen Her Türlü Desteği Vermeye Hazır Olduğunu Söyledi.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ne bağlı Yayladağı Meslek Yüksekokulu, ilçenin kalkınmasına da destek sağlıyor. Yayladağı Belediye Başkanı M. Kemal Dağıstanlı, üniversitenin büyümesi için elinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

İlçelerinde okuyan öğrencileri kendi çocukları gibi gördüklerini aktaran Başkan Dağıstanlı, "Belediye olarak öğrencilerin sıkıntılarını çözmeye hazırız. Yayladağı'nda en önemli problem, öğrencilerin barınmasıydı . Rektörümüzün çabaları sonucunda İl Özel İdare'den alınan bina, yurt olarak düzenlendi. Bu yeterli olmadığı için Yayladağlılar da barınma konusunda yatırım yapmalıdır. Rektörümüz, öğrenci sayısının iki katına çıkarmayı düşünüyor. Öğrencilerin, esnaflara da büyük katkısı var." dedi. Rektör Prof. Dr. Şerafettin Canda ise, "Sayın Başkan Dağıstanlı'ya yeni görevinde başarılar dilerim. Okulumuza ve öğrencilerimize sahip çıkması bizi

mutlu etmiştir. Meslek yüksekokulumuz, Yayladağı'nda büyümeye devam edecek. Başkanımızın vurguladığı gibi gençlerin barınma sıkıntısı çözülmeli." şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok: