12 Temmuz 2009 Pazar

Gümrükte Domuz Gribi Şüphesi

Hatay'ın Yayladağı İlçesi Gümrüğünde Türkiye'ye Giriş İşlemi Yaptıran Kanada Uyruklu Bir Turistin, Domuz Gribi Şüphesiyle Antakya Devlet Hastanesine Sevk Edildiği Bildirildi.
Yayladağı ilçesi gümrüğünde Türkiye'ye giriş işlemi yaptıran Kanada uyruklu bir turistin, domuz gribi şüphesiyle Antakya Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi. yayladağı Gümrük Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, eşiyle Suriye'den Türkiye'ye giriş yapan Kanada uyruklu Pierre Langis (58) termal kamerada yüksek ateş tespit edilmesi üzerine, 112 Acil Servis ekiplerince Antakya Devlet Hastanesine sevk edildi. hatay Sağlık Müdürü Dr. Bayram Kerkez, yapılan tetkiklerde, Kanadalı turistte, solunum yollarına bağlı gribal enfeksiyon dolayısıyla yüksek ateş tespit edildiğini, önlem amaçlı olarak turistin 24 saat süreyle hastanede tutulacağını söyledi.
Cilvegözü ve yayladağı gümrük kapılarında, termal kameralarla tespitlerin titiz bir şekilde yerine getirildiğini, daha önce de yüksek ateşli vakaların tespit edildiğini ifade eden Kerkez, ancak domuz gribine rastlanılmadığını bildirdi.
(C.H.A.) KATKILARINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER YAYLADAGLIYIZ YÖNETİMİ Dj-ToCMaC

Hiç yorum yok: