13 Ekim 2010 Çarşamba

Sınırda Bayramlaşma İdari Mektupla Yapılacak

Yayladağı Kaymakamlığı ile Suriye Arap Cumhuriyeti Lazkiye Mıntıka Müdürlüğü Arasında Yapılan Protokol Gereğince Kurban Bayramı'ndaki Yatılı Bayramlaşma 17-20 Kasım Tarihleri Arasında Yapılacak.

Yayladağı Kaymakamlığı ile Suriye Arap Cumhuriyeti Lazkiye Mıntıka Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince Kurban Bayramı'ndaki yatılı bayramlaşma 17-20 Kasım tarihleri arasında yapılacak.
Hatay Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada Türkiye-Suriye arasında Kurban Bayramı dolayısıyla idari mektup sistemi ile gerçekleştirilecek bayramlaşma 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Suriye Arap Cumhuriyetinde akrabası olan vatandaşların müracaatları 15 Ekim tarihine kadar Yayladağı İlçe Emniyet Amirliğinde kabul edilecek. Bayramlaşmaya ilişkin olarak sadece Yayladağı, Antakya Merkez ve Samandağ ilçesi nüfusuna kayıtlı olan vatandaşların müracaatları alınacak.
İdari mektup sistemi ile ziyaretler 1. ve 2. derece akrabaları kapsayacak ve ziyaret edilecek yerler Laskiye Valiliği sınırları bünyesinde kalan yerleşim birimleri ile sınırlı olacak.

Hiç yorum yok: