5 Şubat 2011 Cumartesi

Şanverdi: -'yayladağı Gümrüğü Tır Trafiğine Açılacak'

AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi ŞanverdiYayladağı Gümrük Kapısı'nın Tır Trafiğine Açılacağını Söyledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi ŞanverdiYayladağı Gümrük Kapısı'nın tır trafiğine açılacağını söyledi.  Şanverdi, Yayladağı Öğretmenevi'nde köy muhtarları ve partililerle gerçekleştirdiği toplantıda, ilçenin gelişmesi için her türlü desteği vereceğini belirtti.
 Yayladağı Gümrük Kapısı'nın daha aktif hale geleceğini ifade eden Şanverdi, şöyle devam etti:  'Suriye heyeti ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Her iki taraf gümrüğün tır trafiğine açılması gerekli şartların çoğunu yerine getirdi. Kısa sürede Yayladağı Gümrük Kapısı tır trafiğine açılacak. Ayrıca, LübnanSuriyeÜrdün ve Türkiye arasında serbest mal dolaşımı anlaşması imzalandı. Bu da kısa sürede faaliyete geçerek sınır bölgelerindeki kentlerin, ilçe hatta köyyerin bile ekonomisine katkı sağlayacak. AK Parti hükümeti döneminde komşu ülkelerle ilişkiler gelişti. Yurtdışında itibarımız arttı.'
Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Recep Tuncer, Karaköse Belediye Başkanı İsmail Ergüt,Kışlak Belediye Başkanı Mehmet Ali YararYeditepe Belediye Başkanı Ömer Ateş, AK PartiReyhanlı ilçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu katıldı. 

Hiç yorum yok: