4 Şubat 2011 Cuma

Yayladağı Esnaf Odası Başkanı Tuncer 'İlçemizde Bir An Önce Yatırımların Yapılması Lazım'

Yayladağı Esnaf Odası Başkanı Recep Tuncer, İlçede Göçü Önleyici Yatırımların Bir An Önce Yapılması Gerektiğini Belirtti

Yayladağı Esnaf Odası Başkanı Recep Tuncer, ilçede göçü önleyici yatırımların bir an önce yapılması gerektiğini belirtti. Tuncer, Ekspres gazetesinde düzenlenen toplantıda, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını değerlendirdi.
Yayladağı'nda istihdam alanlarının bulunmaması nedeniyle gençlerin başka yerlere gitmek zorunda kaldığını ifade eden Tuncer, ilçenin nüfusunun her geçen gün daha da azaldığını söyledi.
İlçede meslek lisesinin bulunmamasının da büyük bir eksiklik olduğunu vurgulayan Tuncer, 'Bu konuda çalışma yapılması lazım. Gençlerimizin nitelikli hale gelebilmesi için meslek lisesi şart. Ayrıca, ilçemizde bir an önce yatırımların yapılması lazım. Bu sayede her yıl yaklaşık 100 ailenin göç ettiği Yayladağı'nı daha da canlandırabiliriz' diye konuştu.
Toplantıya, Şoförler Odası Başkanı Vedat Bahadır, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Ballı, Ülkü Ocağı Başkanı Celal Atmaca, Gençlik Derneği Başkanı Mehmet Toktaş ile yerel medya temsilcileri katıldı.

Hiç yorum yok: