28 Aralık 2011 Çarşamba

"2011 Yılı Gençlik Ödülleri" Sahiplerini Buldu

Yayladağı Sosyal Gençlik Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "2011 YılıGençlik Ödülleri" sahiplerini buldu.

Yayladağı Sosyal Gençlik Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "2011 Yılı Gençlik Ödülleri"sahiplerini buldu.
Sosyal Gençlik Platformu tarafından Yayladağı Ekspres Gazetesi, Gençlik Derneği, Spor Kulübü ve Kültür Turizm Derneği işbirliğiyle hazırlanan "2011 Yılı Gençlik Ödülleri" töreni, öğretmenevinde düzenlenen Şiir Dinletisi ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı kapsamında yapıldı.
Kaymakamı Tolga Polat, törende yaptığı konuşmada, Soysal Gençlik Platformu üyelerinin seçimlerinin yerinde ve faydalı olduğunu belirterek, ilçenin gelişimi ve kalkınması adına hizmet veren herkese teşekkür etti.Vali Yardımcısı Ali Arslantaş da böyle bir gecede ilçe halkıyla olmaktan gurur duyduğunu vurgulayarak, geceyi organize eden Sosyal Gençlik Platformunu ve gecede ödül alanları tebrik etti.
Konuşmaların ardından ödül almaya hak kazanan kişilere, Polat ve Arslantaş ödüllerini verdi.
Vali Yardımcısı Ali Arslantaş, ayrıca ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Polat'a teşekkür belgesi verdi.
Yayladağılılar Derneği Başkanı Mehmet Yalçın da Kaymakam Polat'a içerisinde Yayladağı'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra kendi faaliyet fotoğraflarının da bulunduğu tablo hediye etti.
Programa İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, YayladağıBelediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Karaköse Belediye Başkanı İsmail Ergüt, Kışlak Belediye Başkanı Mehmet Ali Yarar ile kurum amirleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

Hiç yorum yok: