29 Aralık 2011 Perşembe

Vali Lekesiz, Yayladağı'nda Ziyaretlerde Bulundu

Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, Yayladığı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, Yayladığı ilçesinde incelemelerde bulundu.
Beraberindeki kurum müdürleri ile ilçeye bağlı Kışlak beldesine giden Vali Lekesiz, belde girişinde Kaymakam Tolga Polat ve Kışlak Belediye Başkanı Mehmet Ali Yarar tarafından karşılandı.
Daha sonra belediye binasına geçen Lekesiz, Başkan Yarar'dan belde hakkında bilgi alarak belediyenin çok amaçlı salonunda halkın sorunlarını dinledi.
Başkan Yarar, beldelerinde tarihi bir Çeşme ve bir cami bulunduğunu belirterek, restorasyonu için Lekesiz'den destek istedi. Beldedeki yüzme havuzları ile tarihi Çeşme ve camiyi inceleyen Lekesiz, yenileme çalışması için projenin hazırlanmasını, bu konunda da belediyeye gerekli maddi desteği vereceklerini kaydetti.
Beldenin Kızılgöl Yaylasındaki su sorununa da değinen Lekesiz, sorunun çözülmesi için gerekli talimatları vereceklerini belirtti.
Lekesiz, daha sonra il Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç ile beldedeki bir anasınıfını ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti ve hediyeler verdi.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Lekesiz, ülkelerindeki olaylar nedeniyle Yayladağı'nda kurulan çadırlarda yaşayan Suriyelilerin, kısa süre sonra Kilis'e gönderileceğini söyledi. 

Hiç yorum yok: