3 Şubat 2009 Salı

50 YILDIR TAPU VAADİYLE KANDIRILIYORLAR

Hatay'ın Yayladağı İlçesinde 50 Yıldır Tapu Vaadiyle Kandırılan Çamaltı Mahallesi Sakinleri, 29 Mart Seçimlerinde Kandırılmamak İçin Temkinli Davranıyor.
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde 50 yıldır tapu vaadiyle kandırılan Çamaltı Mahallesi sakinleri, 29 Mart seçimlerinde kandırılmamak için temkinli davranıyor.
Mahalle sakinleri bir araya gelip yerel seçimde bu kez birlikte hareket etme kararı aldı. "Oyumuzu, tapumuzu verene vereceğiz." diyen mahalle sakinlerinden Hasan Gezginci, "Bugüne kadar bütün seçimlerde siyasiler tapularımızı vereceklerinin sözünü verdi. Ancak 50 yıldır ortada bir şey yok. Bu dönem tapularımızı vereceğini garantisini verene oylarımızı vereceğiz." ifadesini kullandı.
Gezginci, "Çedenelik mevkiinde 50 hane bulunuyor. Bu 50 hanenin kaderi 50 yıldır her seçimde değişmiyor. Biz de mahalle sakinleri olarak bu yerel seçimde birlikte hareket etme kararı aldık. Biz de bu ülkenin, ilçenin insanlarıyız. Neden burayı yerel seçimden seçime hatırlıyorlar. Bugüne kadar buraya elle tutulur hiç bir şey yapılmadı. Suyumuz kış günleri bile akmıyor. Yollarımız dere yatağı gibi. Ara sokaklar yağmur yağdığında çamur göleti oluyor. Zaten maddi durumlarımız iyi değil. Çocuklarımıza bırakacak bir tapulu evimiz olsun. Her seçimde verilen kuru sözlere karnımız tok. 50 yıldır aynı senaryo. Bize tapu ve gerekli hizmetlerin garantisini verecek kişiye oylarımızı vereceğiz." diye konuştu
.

Hiç yorum yok: