19 Mayıs 2011 Perşembe

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Reyhanlı,YayladağıDörtyol, Hassa, Erzin ve Kırıkhan ilçelerinde düzenlenen törenle kutlandı.


19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, ReyhanlıYayladağıDörtyol, Hassa,Erzin ve Kırıkhan ilçelerinde düzenlenen törenle kutlandı.
Reyhanlı Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen törende, Kaymakam Yusuf Güler, Garnizon Komutanı Binbaşı İbrahim Güven, Belediye Başkanı Hüseyin ŞanverdiAtatürk Anıtına çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Kaymakam Güler, yaptığı konuşmada, 19 Mayıs'ın geleceğin teminatı olan gençlere armağan edilmesinin çok anlamlı ve önemli olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından öğrenciler gösteri sundu ve şiir okundu. Daha sonra
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Yayladağı ilçesinde, Kaymakam Tolga Polat, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Yaşar Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı Atatürk Anıtına çelenk koydu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Yayladağı Stadı'nda devam eden törenlerde, öğrenciler halk Oyunu ve karate gösterileri sundu. Etkinlikte "Gençlik Haftası" kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Dörtyol ilçesinde Atatürk Anıtı önünde çelenk konulmasıyla başlayan tören 9 Ocak Kurtuluş Stadyumu'nda devam etti.
Kaymakam Hasan Özyiğit, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakkı Çetin, Belediye Başkanı Fadıl Keskin, törene katılan öğrencilerle vatandaşların bayramını kutladı.
Daha sonra resmi geçit töreni yapıldı ve öğrenciler gösteri sundu. Kutlamalarda düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Hassa ilçesindeki etkinlikte, Kaymakam Harun Başıbüyük, Garnizon Komutanı Levent Güler, Belediye Başkan Vekili Mustafa Morca Atatürk Anıtına çelenk koydu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Şehir Stadı'nda devam eden etkinlikte, öğrenciler gösteri sundu ve yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Kırıkhan ilçesinde de, çelenk sunumu ile başlayan tören, Şehir Stadı'nda devam etti.
Kaymakam Fecri Fikret Çelik, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ragıp Taygan, Belediye Başkanı Murat Sakman, öğrenci ve vatandaşları bayramını kutladı.
Daha sonra "Gençlik Haftası'7 etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Ardından öğrenciler şiir okudu ve gösteri sundu. Etkinlik, resmi geçti töreniyle son buldu.
Erzin ilçesi Şehir Stadı'nda düzenlenen törende Kaymakam İskender Yönden, Garnizon Komutanı Cafer Güneş, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.
Öğrencilerin halk Oyunları gösterisi sunduğu tören resmi geçit töreniyle son buldu.

Hiç yorum yok: