30 Ocak 2012 Pazartesi

Yayladağı Belediye Başkanı Dağıstanlı: "Hem Tasarruf Ediyor, Hem de Hizmet Yapıyoruz"

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, belediye olarak hem tasarruf ettiklerini, hem de hizmet yaptıklarını belirtti.

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, belediye olarak hem tasarruf ettiklerini, hem dehizmet yaptıklarını belirtti.
Dağıstanlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren planlı ve sistemli çalıştıklarını vurgulayarak, belediyeye ait borcun 3'te 2'sini ödediklerini ifade etti.
"Vicdanen rahat olmadığım hiçbir işe girmedim" diyen Dağıstanlı, yaklaşık 3 yıllık görev süresi içerisinde ilçe merkezine 100 bin metrekarelik parke taşı döşendiğini, 4 bin 850 metre kanalizasyon ağı, 4 bin 250 metre de duvar yaptıklarını söyledi.
Bunun yanı sıra bin 250 metrekare güneşlik, 4 bin metrekare de kaldırım çalışması yaptıklarına değinen Dağıstanlı, "2012 yılı içerisinde alt ve üst yapıyı yüzde 95 oranında bitirmeyi planlıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda vatandaşlara hizmet götürmeye ve tasarrufa büyük önem veriyoruz, Yani hem tasarruf ediyor, hem de hizmet yapıyoruz" dedi.
2012 yılındaki projelerini de anlatan Dağıstanlı, 5 katlı modern belediye binasının bu yıl yaz aylarında tamamlanacağını ve binanın açılış töreninde belediye düğün salonunun da temelinin atılacağını müjdeledi.

Hiç yorum yok: